logo
Категории

ЗЕЛЕН БРАНД

 

Приз ЗЕЛЕН БРАНД (GREEN BRAND) за ANNEMARIE BÖRLIND  

 

Сертифицираната органична козметика ANNEMARIE BÖRLIND  бе отличена с приза "GREEN BRAND Germany 2015/2016" от независимо жури.

Международната GREEN BRANDS организация награждава екологично устойчиви продукти, услуги и фирми, като в сътрудничество с независими институции, присъждат логото GREEN BRAND. Процесът на утвърждаване е уникален в света, като преминава през три последователни етапа: номинация, валидиране и окончателно вземане на решение от високопоставено, независимо жури.

 

За Börlind GmbH, внимателното подбиране на ресурсите не е само лозунг. Компанията практикува това, което проповядва - както в централата си, така и по целия свят. Всеки продукт е създаден на фона на максимална екологична и социална отговорност. С таргетираната покупка на растителни суровини се подпомагат множество проекти за справедлива търговия, които използват екологични методи за отглеждане, както и проекти за опазване на околната среда.  От друга страна глобалния ангажимент на дружеството не се ограничава единствено до доставката на суровини. Поддържат се образователни проекти и други благотворителни програми за устойчиво развитие и по отношение на хората в по-бедните райони. Компанията се опитва да даде своя принос за възстановяването на земята и да допринесе за един по-добър свят за идните поколения.

 

Börlind GmbH стриктно изпълнява стандартите на "CSE" - сертификат за устойчива икономика в продължение на много години. Всички продукти, предлагани от марката ANNEMARIE BÖRLIND носят логото CSE. Този стандарт е за екологично-отговорни, социално интегрирани и ориентираи към поддържането на високо качество дружества. Спазването на строгите разпоредби на стандарта CSE имаше решителен принос за положителната оценка дадена от организацията GREEN BRANDS.

 

"Като компания със седалище в Шварцвалд, ние вярваме, че природата има голямо въздействие върху екологичното съзнание на хората. С това отношение към живота, ние се ангажираме с отговорното използване на ресурсите и опазването на природата в световен мащаб, за да се установи устойчив начин на живот. Наградата GREEN BRAND е едновременно потвърждение и стимул за нас да продължим по този път" - сподели Nicolas Lindner, управляващ съдружник и маркетинг директор на Börlind GmbH.