logo
Категории

Общи условия

 

ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Продуктите на ANNEMARIE BÖRLIND може да поръчате по електронен път в нашия уебсайт.
Всички поръчки, подавани към www.boerlind-bg.com се приемат 24 ч. в денонощието. Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. www.boerlind-bg.com има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените www.boerlind-bg.com има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. www.boerlind-bg.com се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПЛАЩАНЕ

Плащането е с наложен платеж при доставка.

При получаване на стоката, се плаща дължимата сума на куриера.


ДОСТАВКА

ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

Преференциална цена за куриерската услуга - 2,50 лв. в рамките на цяла България, като тази сума не влиза в цената на закупения артикул и се поема от страна на клиента. Горепосочената такса ще бъде автоматично калкулирана в Кошницата, при сума на поръчката под 50 лв.

Срокът за доставка е в рамките на 3 работни дни, след потвърждаването на Вашата поръчка. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени своевременно. Пратката ще бъде доставена с куриер на посочения от Вас адрес.  


ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Връщането на закупени стоки, ако не е посочено в описанието на самата стока, става според условията на българското законодателство свързано с правата на потребителите.

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок след получаването й, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Транспортните разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача.


ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Сиал Трейдинг ЕООД, като собственик на www.boerlind-bg.com  Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и да се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Всички публикувани снимки и материали са собственост на BÖRLIND GmbH. Не се разрешава материалите от www.boerlind-bg.com да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да е обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в www.boerlind-bg.com материали в други сайтове е забранена, без изричното разрешение от собственика на сайта. Предоставяната услуга от www.boerlind-bg.com е валидна за Република България.


Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП www.boerlind-bg.com Ви предоставя следната информация:

1. Сиал Трейдинг ЕООД , гр. Пловдив,  ул. Коматевско шосе 168 Г    

    За контакти с нас: Моб.тел.: 0888 23 88 03, тел: 032/ 677 394, тел./факс: 032/ 677 395; e-mail: info@boerlind-bg.com

2. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт .

3. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

4. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

5. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Собственик на сайт www.boerlind-bg.com е Сиал Трейдинг ЕООД. Фирма Сиал Трейдинг ЕООД е администратор на лични данни, вписан в Комисията за защита на личните данни с № 321972. Сиал Трейдинг ЕООД се задължава да пази и не разгласява информацията, предоставена от Вас, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба.
Информацията, която се попълва е поверителна и се използва единствено и само за да изпълним Вашата поръчка.